Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΟΙ "ΣΠΙΘΕΣ ΚΥΠΡΟΥ" ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ "ΣΠΙΘΩΝ" ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 16 ΚΑΙ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Φίλες και φίλοι
Σπιθίστριες και Σπιθιστές,
Συνέλληνες,

1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ σήμερα του 2011. Στην Κύπρο γιορτάζουμε την επέτειο από τον μεγάλο ξεσηκωμό εναντίον της αγγλικής αποικιοκρατίας. Σαν σήμερα ξεκίνησε ο Εθνικοαπελευθερωτικός Αγώνας του 1955.
Από την κάτω από τουρκικό ζυγό στενάζουσα σήμερα Κύπρο, πριν 15 μέρες οι ΣΠΙΘΕΣ πήραμε την πρωτοβουλία για την 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
 ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ "ΣΠΙΘΩΝ" ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Η πρωτοβουλία μας βρήκε μεγάλη ανταπόκριση. Στην Συνδιοργάνωση συμμετέχουν ήδη οι ΣΠΙΘΕΣ: ΒΟΥΛΑΣ-ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΠΑΤΡΑΣ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,
ΞΑΝΘΗΣ.

Η σημερινή μέρα θα μείνει στην Ιστορία του Ελληνικού Απελευθερωτικού Κινήματος, αν και όταν αυτό θα μπορέσει να αναγεννηθεί, και για ένα άλλο λόγο.
Θα μείνει στην Ιστορία γιατί, σήμερα ο ιδρυτής της Κίνησης Ανεξαρτήτων Πολιτών ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ με μια σημαντική ανακοίνωσή του, όσον αφορά το ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ξαναδίνει στην λαϊκή βάση του Κινήματος των ΣΠΙΘΩΝ την απόλυτη ελευθερία να επιλέγουν τον τρόπο λειτουργίας και τις μορφές των αποφάσεών τους, επαναβεβαιώνοντας το πνεύμα της
Διακήρυξης της 1ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, καθώς και το ήθος της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Δημοκρατικής Νομιμότητας στο εσωτερικό του Κινήματος.

ΟΙ ΣΠΙΘΕΣ ΚΥΠΡΟΥ, εκφράζοντας τον υψηλό πολιτικό πολιτισμό των Ελλήνων, υπερασπίστηκαν σταθερά την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και το ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟ τους και πήρανε αυτή την Πρωτοβουλία για την πρόσκληση που ακολουθεί.
Μετά την ιστορική απόφαση του ΜΙΚΗ για το ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ, σας προσκαλούμε να βρεθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΑΜΩΜΑ για την εσωτερική δημοκρατία στο Κίνημά μας και για την απελευθέρωση του Λαού μας στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

"ΣΠΙΘΕΣ ΚΥΠΡΟΥ"


ΘΕΜΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ "ΣΠΙΘΩΝ"
ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Λευκωσία, 18 Μαρτίου 2011

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες
Σπιθίστριες και Σπιθιστές της Μητροπολιτικής Ελλάδας
και του Μείζονος Ελληνισμού,

Από την Ελληνική Μεγαλόνησο σας στέλλουμε θερμό χαιρετισμό. Ιδρύσαμε την 1η ΣΠΙΘΑ στην Λευκωσία στις 4 Δεκεμβρίου 2010 και από εκείνη την ώρα διαπιστώσαμε πως η σπίθα που άναψε ο πρωτοπόρος Μίκης βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στον Κυπριακό Λαό. Οι ΣΠΙΘΕΣ της Κύπρου – ήδη 10 τον αριθμό – έχουμε θέσει σαν βασικούς μας στόχους
♦ την Συμπαράσταση και Αλληλεγγύη στον ομοεθνή μας Ελληνικό Λαό
♦ την ανάπτυξη ενός ενιαίου κινήματος σε Κύπρο και Ελλάδα για την αποτίναξη της εξάρτησης και του καθεστώτος υποτέλειας του Ελληνικού Έθνους

Παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στις Συναντήσεις μας αναπτύσσουμε προβληματισμούς, σύμφωνα με την ιστορική ιδρυτική Διακήρυξη της 1ης Δεκεμβρίου και αναζητούμε νέους και πρόσφορους τρόπους δράσης, σύμφωνα και με τη δική μας εμπειρία.
Προς την κατεύθυνση αυτή πήραμε την Πρωτοβουλία να σας προσκαλέσουμε στη συνδιοργάνωση της 1ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΠΙΘΩΝ εδώ στη Λευκωσία.
Πρόκειται για μια Πρωτοβουλία που απηχεί με αυθεντικό τρόπο το πνεύμα της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Μίκη Θεοδωράκη και ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για αυτοοργάνωση, πρωτοβουλία και αυτενέργεια. Προσκαλεσμένοι στην Συνάντησή μας θα είναι ο ίδιος ο Μίκης, καθώς και όλοι του οι συνεργάτες.
Η Συνάντηση θα είναι μια Λαϊκή Συνέλευση, ανοικτή στο κοινό.
Ομιλητές θα είναι όλοι οι εκπρόσωποι ΣΠΙΘΩΝ που θα παρευρεθούν καθώς και προσκαλεσμένοι ομιλητές, ειδικοί πάνω στα θέματα που προτείνουμε. Το ευρύ κοινό και ειδικοί προσκεκλημένοι, θα μπορούν να είναι παρατηρητές.
Πρόκειται για μια αμεσοδημοκρατική διαδικασία, ελεύθερη από κάθε πλευρά, όσον αφορά τις ΣΠΙΘΕΣ, επίσημες ή ανεπίσημες και ανοικτή στην κοινωνία. Όσον αφορά τη ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, αναμένουμε τροποποιητικές προτάσεις, οι οποίες να είναι μέσα στη φιλοσοφία της ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ, μέχρι τις 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, σας παραθέτουμε παρακάτω ολόκληρη την ΠΡΟΤΑΣΗ.


1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ "ΣΠΙΘΩΝ" ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Θέμα: Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΠΙΘΩΝ
Χώρος: ΛΕΥΚΩΣΙΑ, Δημοσιογραφική Εστία
Χρόνος: ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣα) Γνωριμία και ανάπτυξη συνεργασιών ανάμεσα στις ΣΠΙΘΕΣ
β) Πολιτική ζύμωση μεταξύ μας πάνω στα φλέγοντα θέματα που μας απασχολούν
γ) Ανταλλαγή απόψεων επί του Οργανωτικού ως βασικού πολιτικού ζητήματος
δ) Ποιοτική αναβάθμιση του Κινήματός μας και πρόκληση ενδιαφέροντος από ευρύ κοινό για το Κίνημά μας.
ε) Βιωματική επαφή με τον Κυπριακό Λαό, τα προβλήματά του και με το Κυπριακό εθνικό ζήτημα

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΤρείς είναι οι λόγοι που επιλέξαμε την Κύπρο:
α) Κανένας δεν πήρε μέχρι σήμερα την πρωτοβουλία να γνωριστούμε
β) Το να γίνει η πρώτη `ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ των ΣΠΙΘΩΝ στην Κύπρο, δυναμικά συμπυκνώνει την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ως ενός απελευθερωτικού σαλπίσματος. Το νησί που αποτελεί το ακρονότιο μέρος του σύγχρονου Ελληνισμού, βρίσκεται σήμερα κάτω από τουρκικό ζυγό.
γ) Διαθέτουμε μια πολύ καλή τεχνική υποστήριξη και μια μεγάλη επιρροή στα ΜΜΕ. Μια ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ εδώ θα αποτελέσει το γεγονός των ημερών, με συνεντεύξεις και συζητήσεις παντού.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣΑ. Γνωριμία ΣΠΙΘΩΝ μεταξύ τους: σύντομη παρουσίαση της ταυτότητας και της δράσης κάθε ΣΠΙΘΑΣ. Συμμετέχουν όλοι οι εκπρόσωποι ΣΠΙΘΩΝ

Β. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Περιλαμβάνει ομιλίες διάρκειας 15΄ από εκπροσώπους ΣΠΙΘΩΝ καθώς και από ειδικούς εισηγητές. Οι ομιλητές θα αναπτύξουν το θέμα τους από διαφορετική οπτική ο καθένας: κοινωνική, οικονομική, πολιτική, εθνική, γεωπολιτική κλπ. Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ αυτή θα ολοκληρωθεί με συζήτηση και αντιπαράθεση απόψεων.

Γ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣΟμιλίες από ΣΠΙΘΙΣΤΕΣ ή ειδικά προς τούτο προσκεκλημένους εισηγητές. Ειδική πρόσκληση εστάλη για ομιλητή από Αίγυπτο και από Παλαιστίνη.

Δ. Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ
Εισηγήσεις από ΣΠΙΘΙΣΤΕΣ και προσκεκλημένους ομιλητές, γύρω από το ζήτημα της οργάνωσης των μεγάλων κοινωνικών και απελευθερωτικών κινημάτων, παλαιότερων και σύγχρονων.

Ε. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑΕισηγήσεις από ΣΠΙΘΙΣΤΕΣ και από προσκεκλημένους ομιλητές, με θέματα ενδεικτικά: Η Αρχαία παράδοση της Άμεσης Δημοκρατίας, Κοινοτισμός και Τουρκοκρατία, Φιλική Εταιρεία, το ΕΑΜ, ο Κυπριακός εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας.

ΣΤ. Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΗΜΕΡΑΑντιπρόσωποι από κινήματα πολιτών σε Ελλάδα και Κύπρο παρουσιάζουν τρόπους αυτενέργειας. Ενδεικτικά από Ελλάδα: ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΠ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Ενδεικτικά από Κύπρο: ΚΙΝΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ, ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ, ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ

Ζ. "ΣΠΙΘΑ": Το ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ Ανοικτή συζήτηση ανάμεσα σε όλες τις ΣΠΙΘΕΣ για το υπα'αριμόν ένα πολτικό ζήτημα: το ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ. Κατάθεση απόψεων μέσα από ελεύθερο και ακηδεμόνευτο διάλογο. Προτάσεις για το πως θα βγούμε από το σημερινό αδιέξοδο.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗΟι ΣΠΙΘΕΣ της Κύπρου αποτελούν τους βασικούς οργανωτές της ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.
Συνδιοργανωτές: ΣΠΙΘΑ ΒΟΥΛΑΣ - ΒΑΡΗΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΣΠΙΘΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΣΠΙΘΑ ΠΑΤΡΑΣ, ΣΠΙΘΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΠΙΘΑ ΞΑΝΘΗΣ, ΣΠΙΘΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
Η συνδιοργάνωση παραμένει ανοικτή μέχρι 5 Απριλίου.

Οι ΣΠΙΘΕΣ ΚΥΠΡΟΥ συγκροτούν:
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από 5 συναγωνιστές και αναμένουμε τη συμμετοχή άλλων μελών από την Ελλάδα, τα οποία θα αναλάβουν να επιλύσουν τα εκεί προβλήματα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Καταρτίζει προϋπολογισμό και αναζητά χορηγούς. Ορίζει ταμία και διαχειρίζεται τις Χορηγίες.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ: για την προώθηση της εκδήλωσης μέσω διαδικτύου, ΜΜΕ, αφίσας και δημοσιεύσεων.
ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: εξασφάλιση εξοπλισμού για την εξυπηρέτηση των ομιλητών, των δημοσιογράφων και του κοινού (φαξ, εκτυπωτής, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ηχητική εγκατάσταση), μαγνητοσκόπηση.
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: τα έξοδα εντός Κύπρου για τους συνέδρους, αναλαμβάνουν οι ΣΠΙΘΕΣ ΚΥΠΡΟΥ και περιλαμβάνουν: φαγητό, διαμονή, διακίνηση, έξοδα αιθούσης και προβολής. Διευκρινίζεται ότι στο στάδιο αυτό προβλέπουμε τη διαμονή σε σπίτια μελών μας. Στο βαθμό που εξασφαλισθεί μεγαλύτερη χορηγία, θα προσφερθεί ξενοδοχείο.
Όσον αφορά ειδικούς προσκεκλημένους μη ΣΠΙΘΙΣΤΕΣ, οι ΣΠΙΘΕΣ ΚΥΠΡΟΥ θα καλύψουν διαμονή σε ξενοδοχείο.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ: Ανακοίνωση των συνδιοργανωτών, ολοκλήρωση της θεματολογίας και εξειδίκευση των θεμάτων
ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ: Πρώτες δηλώσεις συμμετοχής. Πρώτη ανακοίνωση συνέδρων και ομιλητών. Κρατήσεις θέσεων στο αεροπλάνο και στα ξενοδοχεία
ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ: Σχεδιασμός αφίσας και φυλλαδίων σε συνεργασία με τους συνδιοργανωτές
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Κλείσιμο αφίσας
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Εκτύπωση υλικού, αποστολή στην Ελλάδα και στην κυπριακή επαρχία
ΤΡΙΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Οριστικοποίηση συμμετοχών, συνέδρων και ομιλητών. Έκδοση εισιτηρίων και οριστικοποίηση διαμονής
ΠΕΜΠΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Δημοσιεύσεις στον Κυπριακό Τύπο και ραδιοφωνικές εκπομπές
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Προς την τελική ευθεία για την ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Τηλεοπτικά σποτ
ΤΡΙΤΗ 12 και ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Τηλεοπτικές εκπομπές
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Συνέντευξη Τύπου με την παρουσία ΣΠΙΘΙΣΤΩΝ από την Ελλάδα

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Αυτά είναι τα κατ' αρχήν χρονοδιαγράμματα, με δυνατότητα κάποιων αποκλίσεων. Παρακαλούμε όλους τους Ελλαδίτες συναγωνιστές να έχουμε την άμεση ανταπόκρισή τους. Πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν ότι λόγω του εορτών του Πάσχα είναι δύσκολη η εξεύρεση θέσεων σε αεροπλάνο. Έχουμε δεσμεύσει ένα αριθμό θέσεων, οι οποίες δεν μπορούν να κρατηθούν πάρα πολύ. Η τιμή κυμαίνεται γύρω στα 250 ΕΥΡΩ. Μπορείτε να απευθυνθείτε κατ' ευθείαν στο ταξιδιωτικό γραφείο ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ στο αεροδρόμιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ τηλ. 2103530162 κυρία ΝΙΚΟΛΙΝΑ ή κυρία ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

"ΣΠΙΘΕΣ ΚΥΠΡΟΥ"

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ "ΣΠΙΘΩΝ ΚΥΠΡΟΥ"ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: spitheskyprou@gmail.com

FACE BOOK: www.facebook.com search: ΣΠΙΘΕΣ ΚΥΠΡΟΥ
Όσες φίλες και φίλοι έχετε προφίλ στο FACE BOOK μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας. Όσες και όσοι δεν έχετε μπορείτε να το δημιουργήσετε για να επικοινωνούμε μεταξύ μας.

ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΠΙΘΩΝ
spithahellas.forumup.gr Συνδέσεις με: ΣΠΙΘΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ κ.λ.π
forum.spitha-kinima.org Σύνδεση με: ΣΠΙΘΕΣ ΚΥΠΡΟΥ

EΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/sparks/map Σύνδεση με: Σπίθα 1η Λευκωσίας

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΣΠΙΘΩΝ ΚΥΠΡΟΥ" spitheskyprou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου