Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ: Το Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου

από την ΘΕΚΛΑ ΚΙΤΤΟΥ, σκηνοθέτιδα
και διευθύντρια του Κέντρου Λόγου και Τέχνης "ΑΕΙΠΟΛΙΣ"

Φίλες και φίλοι
της Ελληνικής πατρίδας,
Συναγωνίστριες και συναγωνιστές,

Στις 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 η "Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Ελλάδα που Αντιστέκεται" Βρυξελλών, πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας εναντίον των μέτρων της Ελληνικής Κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ απέναντι στον Ελληνικό Λαό.
Τι ακριβώς έγινε; Η πρωτοβουλία αυτή εισήλθε στο Ευρωκοινοβούλιο την ώρα που επιφανείς ηγέτες της Ε.Ε και Έλληνες αξιωματούχοι συμμετείχαν σε τελετή για τα 2.500 χρόνια από την μάχη του Μαραθώνα. Οι Έλληνες ακτιβιστές μέσα σ’ αυτή τη χλιδάτη τελετή, ζήτησαν τον λόγο για μια παρέμβαση. Δεν τους τον έδωσαν και τότε η Πρωτοβουλία συνέχισε την παρέμβασή της και άνοιξε πανώ που ανέγραφε στα αγγλικά «ΕU – IMF barbarians listen up, Peoples of Europe are rising up», δηλαδή «Βάρβαροι της EE και του ΔΝΤ ακούστε το καλά, οι λαοί της Ευρώπης ξεσηκώνονται ξανά». Τα φώτα ασφαλώς στράφηκαν πάνω τους, πήραν τα μικρόφωνα και διάβασαν την διακήρυξή τους που τελείωνε:
«.. Δε θα επικρατήσετε. Αυτή η κρίση δε θάναι οι Θερμοπύλες του εργαζόμενου λαού αλλά το δικό σας Βατερλώ..."

Ξεκίνησα με την συγκλονιστική αυτή περιγραφή για να προειδοποιήσω προς κάθε κατεύθυνση. Και να πω ότι αυτοί που προετοιμάζουν τον απαγχονισμό του Κυπριακού Ελληνισμού όπως μας ονομάζουν οι Εθνοκεντρικοί, ή τον απαγχονισμό του Κυπριακού Λαού όπως μας αποκαλούν οι Κυπροκεντρικοί - όπως κι αν καταγραφούμε στην Ιστορία - πολύ γρήγορα θα βρεθούν προ εκπλήξεως και θα δουν χιλιάδες Κυπρίους να εισβάλλουν στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Και εξηγούμαι:
Η ονομαζόμενη ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ δεν είναι τίποτε άλλο παρά το σχέδιο εξαφάνισης ενός Λαού από το γένος των Ελλήνων, που κρατήθηκε ζωντανός και δημιούργησε 5000 χρόνων πολιτισμό.

Γιατί το περιγράφω ως Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου;
Γιατί αυτό που με τόσα τεχνάσματα επιδιώκεται από πολύ πριν τη δεκαετία του 1960, να εφαρμοσθεί εδώ, δεν είναι παρά ένα σχέδιο εθνοκτονίας. Θέλουν να μας εκδιώξουν από το νησί για να εγκαταστήσουν εδώ μια τεράστια πλωτή βάση για τα σκοτεινά σχέδια εναντίον των Λαών της Μεσογείου. Και η τουρκική ισχύς είναι η δύναμη εκείνη που θα αποτελέσει την δύναμη πυρός, για μην βάψουν τα χέρια τους με αίμα οι δυτικοί μας σύμμαχοι. Και ασφαλώς η τουρκική αυτή δύναμη θα εισπράξει μέρος από τα λάφυρα, άλλωστε το εισπράττει ήδη. Άς μην αναλωνόμαστε στο αν οι Δυτικοί ιμπεριαλιστές χρησιμοποιούν τον Νεοοθωμανισμό ή αν οι πονηροί Νεοοθωμανοί χρησιμοποιούν τους κουτόφραγκους. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλοι τους θέλουν να μας διαγράψουν.

Όμως πόσο ικανοί είναι για τούτο το εγχείρημα;
Άς το δούμε με μια ψύχραιμη ματιά. Είναι εφικτή μια ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ σε τούτο το νησί; Απαντώ με όση δύναμη έχω πως ΟΧΙ. Το όχι αυτό δεν είναι μόνο το ΟΧΙ του οργισμένου και του εξεγερμένου. Είναι το ΟΧΙ μιας καλής γνώσης της Ιστορίας και της ψυχολογίας του Λαού μας, αλλά κυρίως είναι το ΟΧΙ της δημοκρατικής ανθρωπότητας. Είναι μια στάση που υπαγορεύεται, από τη συνείδηση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, που αποτελεί πλέον αδιαπραγμάτευτο στοιχείο του σημερινού πολιτικού πολιτισμού. Και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ είναι απαγορευτική για την επιβολή της ΑΝΟΜΙΑΣ ως ΝΟΜΟΥ. Οι Έλληνες αλλά και όλη η ανθρωπότητα – κι αυτό αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πλέον αναμφισβήτητες παρακαταθήκες του Ελληνισμού – ποτέ δεν θα αποδεκτούν να γίνει το μαύρο άσπρο: να γίνει η ΑΝΟΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟ και το ΨΕΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που για οποιονδήποτε λόγο ορίζει ότι:
α. Τα εκ μητρογονίας τέκνα των γυναικών προσφύγων δεν θεωρούνται πρόσφυγες, μόνο και μόνο για να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα επιστροφής, και δεν δικαιούνται τη πατρώα γη της μάνας τους, μόνο και μόνο για να μειωθεί ο αριθμός των προσφύγων.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ να ορίζει ότι
β) Οι κάτω των 10 ετών κατά την εισβολή του 1974, δεν δικαιούνται επιστροφής, γιατί λέει δεν έχουν δεσμούς μνήμης με τα κατεχόμενα! Δηλαδή τα μεγαλύτερα θύματα ενός πολέμου, τα παιδιά, αφού ξεριζώθηκαν κάτω από τη φρίκη του πολέμου, τώρα θα απωλέσουν και τα ιστορικά τους δικαιώματα, ως να ήταν αυτά οι θύτες και όχι τα θύματα.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΙΑ να ορίζεται ότι
γ) Οι μεριδιούχοι κάτω από τόσα στρέμματα δεν δικαιούνται επιστροφής

δ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΙΑ να δικαιούνται επιστροφής μόνο οι άνω των 65 ετών, αυτοί που αναμένεται δηλαδή να έχουν περιορισμένο προσδόκιμο ζωής.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΗ ΑΝΟΜΙΑ που ουδέποτε θα αποκτήσει νομική βάση σε κανένα Δικαστήριο αυτού του κόσμου, η εντολή ενός Συντάγματος οπουδήποτε και οποτεδήποτε κι αν αυτό ερμηνευθεί, ότι σε αυτή εδώ την πατρίδα οι αυτόχθονες θα αντιμετωπίζονται ωσάν επήλυδες, μόνο και μόνο γιατί προέρχονται από τη φυλή των Ελλήνων ή από τη Θρησκεία των Ορθοδόξων.

Ξέρω ότι, οι φίλοι από την Ελλάδα δεν γνωρίζετε και εκπλήσσεσθε με όσα ακούτε.

Μάθετε, λοιπόν ότι, σύμφωνα με το Σχέδιο που έρχεται, εδώ στα δικά μας χώματα, στην Κερύνεια, στην Αμμόχωστο, στο χωριό της Κυριακής Γρηγορά, τη Λύση, για την οποίαν σας μίλησε σήμερα το πρωί, θα μπορεί να εγκαθίσταται ο Ολλανδός, ο Ιάπωνας και ο Αμερικάνος αλλά δεν θα μπορεί να εγκατασταθεί η Κυριακή, της οποίας οι παππούδες, η μάνα και ο πατέρας πότισαν τη γη αυτή με ιδρώτα, δάκρυα και αίμα.

Λοιπόν, ακούστε, μην σας παραμυθιάζουν με τη Διζωνική. Πολλοί φίλοι από την Ελλάδα, ακόμα και μέσα στις ΣΠΙΘΕΣ, δεν έχουν καταλάβει τι κρύβει η Διζωνική. Είναι σαν την παγκοσμιοποίηση και το παγκόσμιο χωριό. Ο ιμπεριαλισμός βαφτίστηκε παγκοσμιοποίηση και ο διαμελισμός διζωνική. Και στην εξαπάτηση αυτή συμμετέχει το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Είναι θλιβερό και μας πονάει ιδιαίτερα, όσους από μας προερχόμαστε από την ευρύτερη Αριστερά, να βλέπουμε τη δική μας Αριστερά, που σε δύσκολους καιρούς υπερασπίστηκε Δημοκρατικά Δικαιώματα και Λαϊκές Ελευθερίες, σήμερα να υιοθετεί τα τεχνάσματα του διεθνούς κεφαλαίου περί ίδρυσης, λέει, εταιρειών ανοικοδόμησης, που θα αρπάξουν τη γη των προσφύγων για να κτίσουν μεγάλα συγκροτήματα, τα οποία θα μοσχοπουλήσουν σε ξένους για να μας αποζημιώσουν.
Πρόκειται για πράξη εσχάτης προδοσίας, ίδια με την δική σας Δανειακή Σύμβαση. Εκποιούμε την κλεμμένη κυπριακή γη σε ξένους, στην ουσία δηλαδή κάνουμε νόμο αναγκαστικής εκτέλεσης και εξαγοράζουμε τη λαϊκή κατακραυγή με χρήμα. Και αυτό ονομάζεται δικοινοτική συνεργασία.

Λοιπόν, πηγαίνετε πίσω στην Ελλάδα και πείτε σε όλους εκεί, και στους ηγέτες και στον ομοεθνή μας Ελληνικό Λαό, ότι με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, το 75% του Λαού μας απορρίπτει τη λύση της Διζωνικής Ομοσπονδίας.

Πείτε τους ότι ένα τέτοιο ΣΥΝΤΑΓΜΑ μόνο με δικτατορία μπορεί να εφαρμοσθεί.

Πείτε τους ότι για να εφαρμοσθεί καθεστώς ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, θα πρέπει να αλλάξουμε την Ιστορία μας και να κατασκευάσουμε μια πλαστή Ελληνοτουρκική Ιστορία. Πείτε τους ότι για να γίνει τουρκοκυπριακό κρατίδιο θα πρέπει δια της βίας να αφαιρεθεί γη από τους Κυπρίους και να ιδρυθεί εχθρικό κράτος μέσα στα ιστορικά τους εδάφη.
Και επειδή αυτό δεν μπορεί γίνει με συνδιαλλαγή, γιατί εδώ υπάρχουν νεκροί και αγνοούμενοι, η διεθνής μαφία που διευθύνει τα Έθνη βρίσκει ένα πιο ύπουλο τρόπο να μας καταστήσει πολιορκημένους δουλοπάροικους στον ίδιο μας τον τόπο. Θα μας καταστήσει άκληρους και διαχειρήσιμους, έναντι μιας κάποιας αποζημίωσης.

ΠΕΙΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ, ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑΡΘΟΥΝ.

Και δεν θα αργήσει η μέρα που το επεισόδιο στο Ευρωκοινοβούλιο που περιγράψαμε στην αρχή, δεν θα είναι ένα μικρό συμβάν, αλλά θα είναι μια μαχητική και διεκδικητική παρουσία Ανεξάρτητων Κυπρίων Πολιτών στα κέντρα λήψης αποφάσεων.
Από την ημέρα εκείνη και μετά θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση: ο Κυπριακός Λαός θα πάρει την τύχη του στα χέρια του, προς ένα δρόμο για την Ελευθερία.

EMΠΡΟΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου